Proeverij / Bedrijfsfeest

Onze proeverij is een perfecte manier om kennis te maken met de verschillende smaken en producten van Puur Dutch. Of u nu een liefhebber bent van fruitlikeuren, gin of juist whisky, met de proeverij van meer dan 13 dranken is er voor iedereen wat te proeven! Na ontvangst met een kop koffie of thee met één van onze heerlijke bonbons, krijgt u een uitgebreide uitleg over ons unieke ambachtelijke productieproces. Tussendoor zullen de verschillende dranken geproefd worden. We nemen altijd één of twee "mysterie-likeuren" mee om te kijken of er echte smaakexperts aanwezig zijn die het hoofdingrediënt kunnen raden!

De proeverij duurt in totaal ongeveer 2 uur. Na afloop of voorafgaand aan de proeverij is er altijd de mogelijkheid om een hapje te eten of na te borrelen. Neem voor reservering van een tafel contact met ons op.

Via onderstaande reserveringslink is een schema te vinden met de beschikbare locaties en data van aankomende proeverijen.

Staat er geen geschikt moment tussen? Wilt graag meer informatie over het boeken van een proeverij voor uw bedrijf of heeft u andere vragen?